home » actueel
Kraamhotel Oldenzaal

Kraamhotel Oldenzaal

Woon je wat verder weg, ben je klein behuisd of wil je liever niet thuis bevallen, dan bieden wij in Oldenzaal de mogelijkheid om in het kraamhotel te bevallen.
In het MST beschikken wij over een bevalkamer, waar verplaatste thuisbevallingen kunnen plaatsvinden onder leiding van een van ons met een kraamverzorgende. Informeer ernaar op het spreekuur en ga er gerust even kijken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Lees meer
Anke ten Barge, verloskundige waarneemster

Anke ten Barge, verloskundige waarneemster

Mijn naam is Anke ten Barge. Ik ben geboren en getogen in Meddo, een klein dorp in de Achterhoek. De opleiding tot verloskundige heb ik gevolgd aan de Academie Verloskunde Maastricht. In juli 2017 ben ik afgestudeerd en aan de slag gegaan als waarneemster in Oldenzaal. Daarnaast werk ik als klinisch verloskundige in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. De combinatie van werken in de verloskundigenpraktijk en het ziekenhuis maakt het vak afwisselend en uitdagend. Ik begeleid vrouwen en partners met ontzettend veel plezier tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed. Ik blijf het heel speciaal vinden dat wij zo dichtbij mensen mogen staan tijdens deze soms verdrietig, maar vaak vooral mooie periode en daarin ons steentje mogen bijdragen.

Tot ziens in de praktijk!

Lees meer
Zomerwaarneming 2017

Zomerwaarneming 2017

Vanaf half juli zullen tijdens de zomerperiode Aniek Perik en Anke ten Barge als waarneemsters bij ons werkzaam zijn. Naast de vertrouwde gezichten van Jenny, Mirjam en Irene kunnen jullie deze enthousiaste meiden ook tegenkomen.
Wij wensen Aniek en Anke veel werkplezier en hopen dat het goed bevalt in Oldenzaal!

Lees meer

Gratis geslachtsbepaling bij 16-17 weken

Vanaf 16 weken is het mogelijk om te kijken of je kindje een jongen of een meisje is. Indien gewenst maken we rond deze termijn een gratis echo om te kijken naar het geslacht.

Lees meer