home » actueel
Zwangerhap

Zwangerhap

Een handige app over welke voedingsproducten worden afgeraden tijdens de zwangerschap.

Lees meer
Nieuwe waarneemster Kelly Teunissen

Nieuwe waarneemster Kelly Teunissen

Beste zwangere en partner,

Ik zal mezelf even voorstellen want ik heb het geluk om Jenny, Mirjam en Irene te mogen versterken in hun verloskundigenpraktijk! Sommigen van jullie hebben mij inmiddels al gezien, maar voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Kelly Teunissen, 26 jaar jong en geboren en getogen in Oldenzaal. Nadat ik mijn verpleegkunde-opleiding heb afgerond had ik nog altijd de kriebel om verloskundige te worden. En in juni 2018 had ik dan ook daadwerkelijk dat papiertje in handen. Vol trots en enthousiasme ben ik aan het werk gegaan en inmiddels heb ik een mooi plekje bij dit team. Jullie kunnen me tegenkomen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en natuurlijk ook bij de kraamvisites.

Ik wens jullie een goede zwangerschap toe, en tot snel!

Groetjes,
Kelly.

Lees meer
Waterbevalling in het ziekenhuis

Waterbevalling in het ziekenhuis

Vanaf vandaag staat er een bevalbad in het Vrouw Kind Centrum, vkc MST te Enschede.
Je kunt nu dus ook met ons poliklinisch in bad bevallen.

Lees meer
Kraamhotel Oldenzaal

Kraamhotel Oldenzaal

Woon je wat verder weg, ben je klein behuisd of wil je liever niet thuis bevallen, dan bieden wij in Oldenzaal de mogelijkheid om in het kraamhotel te bevallen.
In het MST beschikken wij over een bevalkamer, waar verplaatste thuisbevallingen kunnen plaatsvinden onder leiding van een van ons met een kraamverzorgende. Informeer ernaar op het spreekuur en ga er gerust even kijken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Lees meer