home » de praktijk » het team

Het team

Van het intake gesprek, tot aan de bevalling en de periode daarna staan jouw wensen en gezondheid, en de gezondheid van je kindje centraal.

Samen met de praktijkassistente Els Luizink vormen wij al jarenlang de verloskundigenpraktijk Oldenzaal, Dinkelland en omstreken. We zijn een enthousiast team die met liefde en aandacht ons vak uitoefenen.

Els Luizink

Assistente

Wanneer je belt, of naar het ziekenhuis in Oldenzaal komt, staat spreekuurassistente Els je te woord.

Anouk Scheuten

Anouk Scheuten

Assistente

Op maandagmiddag en woensdag is Anouk aanwezig.

Kelly Heitkamp

Kelly Heitkamp

Verloskundige

Kelly Heitkamp, 26 jaar jong en geboren en getogen in Oldenzaal. Nadat ze haar verpleegkunde-opleiding heeft afgerond altijd de kriebel gehad verloskundige te worden. En dat is gelukt. Jullie kunnen Kelly tegenkomen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en natuurlijk ook bij de kraamvisites.

Stagiaire

in opleiding

Tijdens een spreekuur kun je studenten spreken die zelfstandig en alleen werken, en studenten treffen die meekijken bij de controles van de verloskundige.
Lees hier meer over onze opleidingspraktijk

Over onze medewerkers

Wij willen je graag deskundig en persoonlijke begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven. Aanstaande ouders staan centraal.

Wij werken vanuit de visie dat zwangerschap en geboorte in principe normale gebeurtenissen in een mensenleven zijn. En proberen zoveel mogelijk in te springen op jullie persoonlijke wensen en behoeften. Dat betekent dat je mag bevallen op een plek waar je je op je gemak voelt en op de manier die jullie aanspreekt. Thuis, in het kraamhotel, in het ziekenhuis te Enschede of Almelo, in bed, op de baarkruk, in bad. Alles is bespreekbaar, zolang het medisch verantwoord blijft.

Wij staan graag voor je klaar en helpen je om optimaal van deze tijd te kunnen genieten.